Andrei Năstase vrea ca premierul Chicu să fie ANCHETAT PENAL. Va depune denunț la Procuratura Generală

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase va depune un denunț împotriva Premierului țării, Ion Chicu, și va cere anchetarea penală pentru abuzul făcut în adresa cetățenilor R. Moldova.

În cadrul unei intervenții live pe o rețea de socializare, Andrei Năstase s-a referit la amenințările Premierului la adresa agricultorilor făcute ieri în cadrul ședinței Guvernului.

„Nu este de ajuns în ce criză a dus această țară, Ion Chicu a avut curajul să amenințe agricultorii că nu vor primi compensații. Voi depune un denunț la adresa Premierului și voi cere anchetarea penală. Anterior am solicitat și demisia ministrului Agriculturii, pentru că a ofensat o categorie importantă a țării. Cer lui Igor Dodon, în mod repetat, demisia acestuia”, a spus Andrei Năstase.

De asemenea, liderul Platformei DA a îndemnat agricultorii să nu meargă pe tenta guvernării și să nu le fie frică de unii exponenți politici.

Chicu șantajează agricultorii că le dă bani doar dacă RENUNȚĂ la proteste / Libertatea de exprimare nu contează pentru „tehnocratul” Ion Chicu


Preluat de la: Timpul.md