ACCIDENT TERIFIANT în centrul Berlinului! Un Audi RS 5, rupt în două și ars complet. Sunt victime (VIDEO)

Șoferul unui Audi RS 5 a ieșit pe propriile picioare dintre resturile mașinii, după un accident care a avut loc marți seara în capitala Germaniei. Patru tineri, toți rude, erau în bolidul de lux care a ars complet, scrie Bild, citat de libertatea.ro.

În vârstă de 21 de ani, șoferul a scăpat cu doar câteva coaste rupte și conform sursei citate s-a fotografiat zâmbind între doi veri, la 36 de ore după tragedie. Avea 150 de km la oră când a pierdut controlul volanului, a lovit violent un copac pe care l-a rupt, a ricoșat în alt pom, unde mașina s-a rupt în două și cele două jumătați aruncate la distanță de aproape 10 metri una de alta au luat foc. Încă trei tineri, toți cu vârste între 19 și 21 de ani, erau în auturismul al cărui motor dezvolăt 450 cp și costă 84.000 de euro. Unul a ars în interior, șoferul și ceilalți doi au fost aruncați pe șosea, ultimii, în flăcări și ei.

Unul a murit, al doilea e în stare extrem de critică în spital. Zona în care rula autoturismul avea restricție de viteză de 30 de km la oră.

Resturi de mașină au zburat la o sută de metri de locul impactului, iar locuitorii din zonă au încercat să stingă focul care-i cuprinse pe cei doi tineri aruncați din autoturism și care ardeau. Un martor a suferit un șoc puternic atunci când a văzut scena accidentului ai a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital.

Procuratura germană a cerut arestarea preventivă a șoferului, acuzat de ucidere din culpă și curse ilegale de mașini. Conform legii germane, e considerată cursă ilegală și acțiunea unei singure mașini a cărui șofer accelerează la maxim, pentru a încerca puterea motorului.

Un judecător a decis cercetarea în libertate a șoferului, de origine libaneză, iar poliția păzește acum casa acestuia, ca să nu fie luată cu asalt de rudele tinerilor morți.

Dacă va fi găsit vinovat de participarea la o cursă ilegală de mașini, care s-a soldat cu moartea altor persoane, șoferul riscă până la 10 ani de închisoare.


Preluat de la: Publika.md