Accident teribil la Raliul Iașiului. Mașina cunoscutului pilot italian Simone Tempestini s-a răsturnat și a luat foc (VIDEO)

Accident teribil la Raliul Iașiului. Cunoscutul pilot italian Simone Tempestini a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat de mai multe ori. Ulterior, autoturismul a luat foc, scrie digi24.ro.

Tempestini și copilotul său erau la cea de-a doua probă a Raliului Iașiului. Era un traseu de 15,5 kilometri, pe parcursul căruia, la un moment dat, pilotul a pierdut controlul, în timp ce încerca să facă o frânare la limită.

Mașina a ieșit în decor, s-a răsturnat și a luat foc.

Atât Simone Tempestini, cât și copilotul său au scăpat nevătămați. Niciunul dintre ei nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Mașinile de raliu sunt foarte bine securizate și sunt pregătite pentru astfel de incidente, astfel încât securitatea participaților să nu fie pusă în pericol. Mașina lui Tempestini valora aproximativ 300.000 de euro.

”Cei doi piloț sunt teferi și asta arată încă odată că deși motor sportul e periculos, în mașinile de concurs sportivii sunt extrem de bine protejați. Și vin din nou cu recomandarea pentru toți pasionații de motor sport să practice acest sport doar în condiții de siguranță, în timpul competițiilor sportive și nu pe drumurile publice. Cei doi piloți sunt teferi și cu siguranță la urmatoarea etapă vor fi prezenți la start”, a spus Norris Măgeani, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv.


Preluat de la: Publika.md