A fost desemnat câștigătorul licitației pentru achiziționarea lotului de 100 de autobuze pentru Chișinău. Ce preț a fost propus pentru un autovehicul

Primăria municipală a desemnat compania „ISUZU Anadolu Otomotiv Sanazii ve Ticaret” drept câștigătoare a licitațiilor pentru achiziționarea celor 100 de autobuze pentru municipiul Chișinău, după ce aceasta a propus prețul de 132.300 de euro pentru un autobuz. Informația a fost comunicată de edilul Capitalei, Ion Ceban. 

„Criteriul de bază de care a ținut cont Grupul de lucru la alegerea ofertantului, a fost raportul calitate – preț propus de producător, precum era stipulat în caietul de sarcini”, a menționat primarul, Ion Ceban.

Compania câștigătoare a oferit garanție de 5 ani pentru lotul de autobuze. În această perioadă producătorul își asumă responsabilitatea să asigure gratuit deservirea autobuzelor conform tuturor normativelor: serviciul schimb de uleiuri, ubrefianți, filtre, centuri, deservirea aparatelor de aer condiționat, alte piese și materiale consumabile necesare.

Amintim că municipalitatea a lansat concursul public privind achiziționarea a 100 de autobuze la sfârșitul lunii iulie. Suma prevăzută pentru lotul de unități noi este de 270 milioane de lei. 


Preluat de la: Publika.md