Cum va fi vremea în data de 11 octombrie și ce temperaturi ne așteaptă

Mâine, în ţară cerul va fi variabil. La Briceni vor fi 18 grade, iar la Soroca şi Bălţi 19. Cu un grad mai mult se aşteaptă la Orhei. La Tiraspol maxima va fi de 21 de grade. 22 de garde vor fi la Leova, iar la Comrat şi Cahul 23.

În Capitală mâine cerul va fi variabil. Ziua vor fi 20 de grade, iar noaptea 14. În următoarele zile se va încălzi uşor, iar termometrele vor arăta până la 24 de grade. Noaptea sunt anunţate între nouă şi 15 grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid vor fi 19 grade, iar la Paris 15. Cu un grad mai puţin va fi la Londra. 13 grade vor arăta termometrele la Berlin. La Roma va ploua, iar maxima va fi de 20 de grade. La Viena se aşteaptă 12 grade Celsius.

11 grade se aşteaptă la Praga şi Belgrad. Cu un grad mai mult se va înregistra la Varşovia. La Budapesta maxima va fi de 16 grade. La Bucureşti cerul va fi variabil şi se va încălzi până la 22 de grade.

27 de grade vor arăta termometrele la Atena. La Kiev vor fi 19 grade, iar la Moscova 15. În Capitala Turciei se ceru va fi senin, iar maxima va fi de 23 de grade.


Preluat de la: Publika.md