Vezi cum arată deținătoarea celor mai lungi picioare din lume (FOTO)

O tânără din statul american Texas a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi picioare din lume. La doar 17 ani, ea are o înălţime de 2 metri şi 8 centimetri, iar membrele sale inferioare măsoară 1 metru şi 34 de cm.

Maci Currin este și cel mai înalt membru al familiei sale. Mama sa are o înălțime de 1,7 metri, tatăl – 1,95 de metri, iar fratele său – 1,9 m.Tânăra a recunoscut că nu îi este uşor să aiba picioarele atât de lungi, pentru că trece cu greu prin uşile din casă, abia reuşeşte să urce în maşină şi îi este foarte dificil să-şi găsească haine potrivite.

SNC „Dacă intru într-un magazin ordinar nu îmi voi putea găsi nimic, deoarece în general nu există haine create pe măsura mea. Trebuie să apelez la un croitor, pentru ca o pereche de pantaloni să-mi vină bine.”MACI CURRIN/deţinătoarea recordului Guinness

Cu toate astea, tânără se bucură de avantajul picioarelor lungi atunci când intra pe terenul de volei al liceului în care învaţă. Maci Currin intenţionează să urmeze o facultate în Marea Britanie şi vrea să devină cel mai înalt model profesionist din lume.Cea mai înaltă femeie din lume, din toate timpurile, a fost Zeng Jinlian, care măsura 2 metri şi 46 de centimetri. Femeia s-a stins din viață în anul 1982.


Preluat de la: Publika.md