Zimbru, înfrângere în derby. "Galben-verzii" au pierdut meciul cu Dacia-Buiucani

Divizia Națională a revenit în forță după o pauză de două săptămâni, legată de evoluția selecționatei Moldovei în Liga Națiunilor.

Zimbru Chișinău a pierdut meciul cu nou-promovata Dacia Buiucani, scor 1-3. „Galbeni-verzii” au marcat primii în partida de aseară în minutul 25 prin atacantul brazilian Jhonatan Dos Santos. Oaspeții au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj peste doar 4 minute prin Vadim Crâcimar. Până la finalul primei reprize, același Crâcimar și-a adus echipa în avantaj, reușind un gol fabulos din lovitură liberă.

Dacia-Buiucani a stabilit scorul final în minutul 77 prin veteranul Vadim Cravcescu.

„Meci câștigat cu 3-1, în derby-ul capitalei a fost foarte importan pentru echipă. Probabil, azi a câștigat echipa care mai mult a meritat. „, a afirmat antrenorul Dacia-Buiucani, Andrei Martin.

„Cred că acesta e cel mai rău meci de când sunt la cârma echipei. Am început bine în primele 15-20 de minute și cred că trebuia de mai marcat. Dacă înscria de 2 ori era altfel. Dar așa la general, vreau chiar să felicit echipa Dacia, un rezultat meritat, nici nu se discută.”, a spus antrenorul Zimbru, Simion Bulgaru.

Într-un alt meci din etapa a 19-a a Diviziei Naționale, Dinamo-Auto Tiraspol a dispus pe teren propriu de FC Florești cu scorul de 2-1. Gazdele au marcat primul gol în minutul 25 prin Igor Chiperi, dar oaspeții au egalat peste un sfert de oră prin Igor Bondarenco. Tiraspolenii au smuls victoria pe final de meci, autorul golului fiind Artiom Litviacov.


Preluat de la: Publika.md