Zimbru Chișinău a suferit un nou eșec. "Galben-verzii" au pierdut meciul cu Milsami Orhei

Zimbru Chișinău a suferit un nou eșec în campionat. „Galben-verzii” au pierdut cu 0-2 partida de la Orhei cu Milsami din cadrul etapei a 15-a a Diviziei Naționale de fotbal. Omul meciului a fost atacantul „vulturilor” Artiom Puntus, care a înscris ambele goluri. Inițial, acesta a deschis scorul în minutul 44.

Puntus a realizat dubla în minutul 50, când a punctat cu capul din centrarea lui Alexandru Antoniuc.
Pe final, „zimbrii” au pus de сâteva ori în pericol poarta adversă, însă nu au fructificat niciuna dintre ocaziile care și le-au creat.

„Este o victorie meritată. Vorbesc așa, deoarece iau în calcul ocaziile create, calitatea jocului și posesia balonului”, a spus antrenorul Milsami Orhei, Serghei Dubrovin.

„Ei au fost mai buni la mai multe capitole. Cred că am meritat un gol.S-a văzut nivelul jucătorilor. Ei jucători cu experiență. Când vin jocuri peste 3-4 zile, oboseala persistă”, a spus antrenorul interimar Zimbru Chișinău, Simion Bulgaru.

După 15 etape disputate, Milsami, Sfântul Gheorghe și Petrocub împart locurile 2-4. Totodată, gruparea din Suruceni dar și cea din Hâncești au cu un meci mai puțin disputat. Zimbru este în continuare penultima clasată.


Preluat de la: Publika.md