Zile de foc în Moldova. Vezi câte grade vor indica termometrele în următoarele zile

Meteorologii au emis un Cod Galben de caniculă, valabil până în data de 2 septembrie. În această perioadă se aşteaptă până la 35 de grade Celsius. Mâine, în toată ţara cerul va fi variabil. La Briceni şi Soroca vor fi 30 de grade, iar la Bălți şi Orhei 31 de grade. La Tiraspol sunt anunţate 33 de grade, iar la Leova, 34. La Comrat și Cahul termometrele vor arăta 35 de grade.

Mâine, în Capitală cerul va fi variabil. Ziua se vor înregistra 33 de grade, iar noaptea 18. În următoarele zile se va încălzi până la 34 de grade. Noaptea termometrele vor arăta între 16 şi 19 de grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil, iar pe alocuri va ploua. La Madrid se vor înregistra 27 de grade, iar la Roma se aşteaptă 26. La Paris vor fi 20 grade, iar la Londra şi Berlin, cu unul mai puţin. La Praga şi Viena sunt anunţate 17 grade, la Varşovia 16. La Budapesta vor fi 21 de grade, iar la Belgrad 26. La Bucureşti şi Atena cerul va fi senin, iar termometrele vor arăta 35 de grade. La Ankara se va încălzi până la 37 de grade. La Kiev se aşteaptă 33 de grade, iar la Moscova, 21.


Preluat de la: Publika.md