Xenia Balteanco din Chișinău, o poveste impresionantă despre pasiune și determinare

Pentru ea, școala nu este doar un loc de învățare, ci și un spațiu unde se simte ca acasă, un loc de relaxare.

Totuși, la vîrsta de 5 ani, Xenia și fratele ei mai mare, Nichita, au descoperit o nouă pasiune: breakdance-ul. În timp ce se jucau prin casă, au realizat că pot imita mișcările de breakdance pe care le-au văzut pe YouTube. De atunci, Xenia a fost captivată de aceste mișcări și a început să-și exprime dorința de a dansa așa cum vede în videoclipuri.

A fost o provocare pentru Xenia să fie acceptată în grupul de dans, fiind singura fată și cea mai mică dintre toți. Cu toate acestea, la vîrsta de 9 ani, cu un program de antrenament intens de șapte zile pe săptămînă, Xenia face ceea ce îi place cel mai mult, susținută necondiționat de familia ei.

În timpul liber, Xenia joacă fotbal cu prietenii în curte sau se retrage în liniștea casei pentru a construi Lego.

Povestea Xeniei este o sursă de inspirație, demonstrînd că pasiunea, determinarea și sprijinul familiei pot duce la realizarea visurilor.

„Ce faci tu acolo nu este de nivelul unei fetițe de vîrsta ta, este de nivelul unui dansator profesionist. Un compliment adevărat din partea mea este că fețele pe care tu le faci în timpul dansului ajută foarte mult”, a spus Dragoș Bucur.

„Ești deosebit de talentată și de muncitoare”, a spus Andra.


Preluat de la: Noi.md