Watford FC l-a achiziţionat pe Pape Gueye de la Le Havre

Watford Football Club este primul club din Premier League care a făcut o achiziție în plină pandemie. „Viespile” s-au înțeles cu mijlocașul defensiv Pape Gueye, actualmente la secunda-divizionară franceză Le Havre.

Jucătorul francez cu origini senegaleze a semnat un contract pe 5 ani cu FC Watford, dar se va alătura clubului pe 1 iulie, când devine liber de vechiul contract cu Le Havre.

Pape Gueye a jucat la gruparea din nord-vestul Franței 40 de meciuri, în care a dat două pase de gol. Fotbalistul de 21 de ani a jucat și la echipele naționale de juniori „U18” și „U19” ale Franței.

Între timp, FC Watford a mai făcut un anunț. Clubul din sud-estul Angliei va oferi stadionul său medicilor și asistenților medicali din localitate. Astfel, mai multe încăperi din cadrul stadionului Vicarage Road au fost transformate în camere în care se pot caza lucrătorii Serviciului Național de Sănătate.

Mai mult de atât, FC Watford planifică să creeze în incinta stadionului spații pentru asistență medicală ambulatorie pentru gravide.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie