Vrei fotografii reușite cu telefonul? Cu noul Huawei P40 Pro, lansat în Moldova, le vei avea garantat! Află de câte camere foto dispune și prin ce alte specificații de top se mai remarcă

Trăim într-o eră digitală și conectată, în care vrem să surprindem orice moment al zilei pentru a-l împărtăși cu cei dragi, familia sau apropiații. Pentru a duce la bun sfârșit dorința de a surprinde imagini reușite, avem nevoie de un telefon care, pe lângă un mega design, să aibă capacități de fotografiere revoluționare. Acum, atenție! Pe data de 22 iunie, Huawei Consumer Business Group România a lansat oficial telefoanele Huawei P40 Series pe piața din Republica Moldova. Printre acestea, se regăsește Huawei P40 Pro, despre care putem spune că a fost creat anume pentru iubitorii de tehnologie. Telefonul deține posibilități de fotografiere și înregistrare video de ultimă oră.

În primul rând, trebuie să știi că Huawei P40 Pro este inspirat de arta mișcării în natură, fiind echipat cu un ecran HUAWEI Quad-curve Overflow, cu un ecran cu margini semi-rotunjite. Ramele super înguste și colțurile rotunde oferă un aspect elegant. Și, pe lângă faptul că scanerul de amprentă îmbunătățit și integrat în ecran îți oferă autentificare biometrică cu 30% mai rapidă, telefonul este disponibil în trei variante de culoare, pentru a răspunde tuturor preferințelor estetice.

Ice White, Silver Frost sau Black? Înainte de a răspunde care este varianta ta de culoare preferată, așteaptă să-ți povestim mai multe despre specificațiile cu care vine Huawei P40 Pro.

Camera foto Huawei P40 Pro – o evoluție în adevăratul sens al cuvântului

Să începem cu senzorul Huawei Ultra Vision, care reprezintă un real progres și revoluționează tehnologia la nivel de pixeli. Cu o dimensiune de 1/1.28 inci, acesta suportă combinarea pixelilor pentru a atinge pixeli de 2.44 μm și Octa PD AutoFocus pentru focalizare de mare viteză în orice moment al zilei, indiferent de rapiditatea cu care obiectele apar în obiectiv, în timp ce HUAWEI XD Fusion Engine folosește AI pentru detalii mai clare în toate condițiile de luminozitate.

Vârful de gamă al Huawei P40 Series aduce o evoluție a camerei cvadruple Leica, cu o cameră cinematografică supersensibilă mai puternică și o cameră 3D cu senzor de profunzime pentru a suporta zoom-ul supersensibil de până la 50x. Încorporat în Huawei P40 Pro, sistemul avansat de camere Leica Ultra Vision este disponibil în configurații cu cameră cvadruplă, spre bucuria pasionaților de fotografie.

Pentru prima dată, Huawei P40 Pro include senzorul RYYB, special conceput pentru a capta mai multă lumină și pentru a oferi o calitate mai bună a fotografiilor cu zoom. Huawei P40 Pro apropie subiectele îndepărtate cu zoom-ul optic de până la 5x, zoom-ul hibrid de până la 10x și zoom-ul digital de până la 50x. Astfel, te poți bucura de imagini macro de cea mai bună calitate și poți surprinde detalii și texturi inedite.

Selfie-uri și portrete impecabile? Cu Huawei P40 Pro în mână, te poți bucura de ele

Mai mult decât atât, vei rămâne surprins când vei afla că telefonul dispune de o cameră pentru selfie-uri de 32 MP, de o cameră cinematografică supersensibilă de 40 MP și de o cameră IR Depth care suportă autofocus și simulare bokeh pentru a oferi aceleași efecte de portret excepționale și funcția de deblocare facială IR, care asigură o funcționalitate rapidă a dispozitivului, indiferent de condiţiile de iluminare ambientală.

În plus, Huawei P40 Pro suportă simulare bokeh în timp real pentru videoclipuri. Imitând efectele unui obiectiv cu diafragmă largă, această funcție adaugă bokeh progresiv pentru a evidenția subiectul principal al înregistrării. Camera cu teleobiectiv poate surprinde imagini cu zoom de înaltă rezoluție, precum și videoclipuri time-lapse 4K. Audio Zoom, disponibil pe Huawei P40 Series, le permite utilizatorilor să facă zoom pe o sursă audio și să-i amplifice sunetul.

De ce este atât de special Huawei P40 Pro?

Huawei P40 Pro este alimentat de Kirin 990 5G pentru a furniza conectivitate integrată 5G cu cel mai cuprinzător suport de bandă 5G, performanță AI robustă și eficiență de putere într-un factor de formă mai mic decât oricare dintre predecesorii săi. În plus, telefonul dispune de un panou de 90 Hz cu procesor grafic îmbunătățit, pentru o experiență de vizionare sau gaming captivantă.

Sistemul de operare EMUI 10.1 introduce o serie de funcții noi pentru AI: o gamă de funcționalități cross-device, permițând utilizatorilor să transfere cu ușurință fișiere, să stabilească conexiuni sau să partajeze ecranul între dispozitive.

Și încă ceva, Huawei Share facilitează transferul de fișiere de mare viteză între smartphone și alte dispozitive, cum ar fi tabletele și laptop-urile. Cu ajutorul acestei funcții, utilizatorii pot transmite muzică către un difuzor inteligent, pot folosi funcția de oglindire a ecranului și se pot conecta la Wi-Fi atingând dispozitivul cu care vor să conecteze telefonul. O nouă funcționalitate adăugată colaborării pe mai multe ecrane le permite utilizatorilor să răspundă cu ușurință la apelurile video sau vocale, direct de pe laptop și să deschidă fișiere și hyperlink-uri pe smartphone cu aplicații PC native pentru o productivitate sporită.

La final, vrem să-ți mai spunem ceva. În următoarea perioadă, pentru circa două luni, în funcție de disponibilitatea stocului, la achiziționarea unui Huawei P40 Pro, primești gratuit o pereche de căști wireless Huawei FreeBuds 3. Camere foto performante, design modern, compatibilitate perfectă cu laptop-ul HUAWEI și o pereche de căști care oferă o experiență audio impecabilă. Cu acest pachet special, de smartphone și căști, bifezi toate nevoile dintr-o achiziție.

Acum, poți răspunde. Ice White, Silver Frost sau Black?


Preluat de la: Publika.md