Viorica Dumbrăveanu: Declarațiile lui Furtună au afectat o întreagă societate

Declarațiile directorul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, au afectat o întreagă societate. Despre asta a scris pe o rețea de socializare ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

„Regret declarațiile inadecvate ale domnului Furtună expuse public în cadrul unei emisiuni TV și care au afectat întreaga societate.

Împreună cu echipa ANSP, a Ministerului și întreg sistemul medical, de la începutul pandemiei în țara noastră, am luptat pentru viața fiecărui cetățean și am suferit pentru fiecare deces.

Îmi cer scuze de la fiecare persoană care a pierdut pe cineva drag din cauza infecției COVID-19, medicii au făcut tot posibilul pentru a le salva viața.

Îi mulțumim domnului Furtună pentru toată munca realizată în gestionarea situației epidemiologice, pentru profesionalism și dedicație.”, a scris Dumbrăveanu.

Amintim că Nicolae Furtună, ieri, în cadrul unei emisiuni la TVR Moldova a declarat că COVID a luat viaţa celor care şi aşa erau o povară pentru ei şi pentru cei din jur și viața oameni care se chinuiau, în stadii terminale de cancer, în stadii avansate de diabet zaharat, cu patologii cardiovasculare.

Totodată,  astăzi directorul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, a demisionat. El a anunţat despre această decizie în cadrul unei întrevederi cu premierul Ion Chicu.


Preluat de la: Publika.md