(video) „Veneția de Moldova”: Un tronson al străzii Albișoara, blocat pentru câteva ore, din cauza acumulărilor de apă în urma ploii

Conform comunicatului Poliției, a fost blocat tronsonul cuprins între strada Ismail și bulevardul Negruzzi.

Ulterior, Poliția a anunțat că circulația transportului pe strada Albișoara a fost deschisă pe ambele sensuri de deplasare.

Astăzi, instabilitatea atmosferică a persistat în Moldova, pe arii extinse înregistrându-se averse însoțite de descărcări electrice, izolat puternice și local cu pericol de grindină.

La Buiucani, câțiva copaci s-au prăbușit peste mașinile parcate în curți. Proprietarii s-au pomenit, astăzi, dimineață, cu automobilele avariate.

Intemperiile din aceste zile fac ragavii și în parcurile din capitală. O bancă a fost distrusă în totalitate de furtună, la Valea Morilor.

În context, Ministerul Afacerilor Interne a venit cu avertizări și recomandări pentru populație, în vederea evitării situațiilor de risc sau pierderi de vieți omenești.

Totodată, poți vedea mai multe recomandări ale mecanicilor cu privire la ce trebuie să faci dacă mașina ta a fost inundată, astfel încât să eviți o daună totală.


Preluat de la: Unimedia.info