VIDEO Un hoț a jefuit un magazin de telefoane mobile, cu o cutie de carton pe cap. Ce l-a dat de gol și a fost deconspirat

Jaf bizar la un magazin de reparații de telefoane din orașul Miami Gardens, statul american Florida. Un bărbat, de 33 de ani, a fost surprins de o cameră de supraveghere furând marfa, în timp ce purta o cutie de carton pe cap. Acesta a fost deconspirat, însă, într-un moment de neatenție, când și-a ridicat cutia de pe cap.

Clipul îl arată pe hoț spulberând geamul unei vitrine, de unde ridică mai multe telefoane mobile. Într-un moment de „neatenție”, probabil ca să vadă mai bine ce fură, hoțul și-a dat jos „masca”, notează libertatea.ro.

Proprietarul magazinului a declarat că a fost alertat de imaginile primite pe aplicația de pe telefonul său și a început să investigheze cazul. A povestit că l-a găsit pe suspect în aceeași piață în care se afla magazinul său, la un pub, unde bea alături de câțiva prieteni. A sunat la Departamentul de Poliție din Miami Gardens, iar bărbatul a fost arestat ulterior.

Bărbatul a fost acuzat de furt și intrare prin efracție, plus deținere de cocaină și rezistență fără violență la un ofițer.

 


Preluat de la: Publika.md