(video) „Sper că ți-ai găsit pacea și liniștea”. Sora tinerei din Edineț, găsită strangulată, devastată de durere: Te voi iubi mereu

„Dragă soră!

Ne-ai părăsit prea devreme. Nu am cuvinte să exprim cât de mult vei lipsi din viețile noastre. Ai fost o lumină strălucitoare și un suflet bun, iar amintirea ta va rămâne veșnic în sufletele noastre. Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase și pentru dragostea ta. Ești și vei rămâne mereu în inimile noastre, iar amintirea ta va fi mereu vie în gândurile noastre. Sper că ai găsit pacea și liniștea pe care le meriți și că ești într-un loc mai bun.

Odihnește-te în pace, draga mea soră.

Te voi iubi mereu!”, se arată în mesajul plin de durere al Danielei Creciun, sora tinerei de 28 de ani din Edineț, găsită strangulată.

Dragă soră!💔😢 Ne-ai părăsit prea devreme .Nu am cuvinte să exprim cât de mult vei lipsi din viețile noastre. Ai fost o lumină strălucitoare și un suflet bun, iar amintirea ta va rămâne veșnic în sufletele noastre. Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase și pentru dragostea ta. Ești și vei rămâne mereu în inimile noastre, iar amintirea ta va fi mereu vie în gândurile noastre. Sper că ai găsit pacea și liniștea pe care le meriți și că ești într-un loc mai bun. Odihnește-te în pace, draga mea soră. Te voi iubi mereu!❤️

O femeie în vârstă de 28 de ani, mamă a doi copii, din localitatea Terebna, din raionul Edineț s-ar fi sinucis, în după-amiaza zilei de 27 iunie. Corpul neînsuflețit al acesteia a fost descoperit într-un șopron. O prietenă a răposatei a făcut dezvăluiri șocante pe rețele. „Acum jumătate de an mi-a spus că o bate soțul și că nu mai rezistă, era pe antidepresive”, a scris aceasta, într-un comentariu.


Preluat de la: Unimedia.info