(VIDEO) Iresponsabilitate și incompetență! Primaria a efectuat o operațiune de dezinsecție la Ciocana ziua în amiaza mare fără să-i anunțe pe locatari

Iresponsabilitate maximă din partea autorităților municipale, care au efectuat o operațiune de dezinsecție într-un bloc din sectorul Ciocana al Capitalei fără să anunțe locatarii blocului. Mai mult, în urma dezinfectării au fost omorâte mai multe pisici, care hoinăreau prin subsolul clădirii.

Unul dintre locatari care a filmat momentul în care angajații Primăriei stropeau cu substanțe toxice spune că nimeni nu i-a înștiințat despre intenția autorităților de a efectua dezinsecția.

„Pisicile fug, ei stropesc chiar acolo unde sunt animale. Uitati-vă o pisică a murit. De ce omorâți animalele? De ce nu ne anunțați?”.

Mai mult, o femeie care îi monitoriza pe cei care efectuau lucrările a avut un comportament agresiv, care nu face față unui angajat al Primăriei.

„-Nu mă filmați.
-De ce nu este niciun anunț?
-Doamnă, pleacă de aici. Nu mă filma că acuș o să te …”.

Amintim că, în 2019, doi copii din Timișoara, România, unul de 3 ani și altul de zece zile, și mama acestuia din urmă, în vârstă de 29 de ani, au murit, iar alți patru copii au ajuns la spital, după ce autoritățile de acolo au efectuat o operațiune de dezinsecție fără să-i anunțe pe locatari.


Preluat de la: Publika.md