VIDEO Fratele mai mare al Daciei Duster va intra la vânzare în curând: Va arăta senzațional

Fratele mai mare al lui Duster urmează să fie dezvăluit la finalul acestui an, iar o serie de randări ne oferă o idee despre cum ar putea arăta noul SUV de la Dacia.

Dacia continuă să înregistreze o creștere semnificativă în Europa, având succes în țările vestice cu modele precum Sandero și Duster, care recent a primit o nouă generație. Pe valul acestui succes, Dacia își extinde gama de modele cu un nou SUV, cel mai mare de până acum, conform ProMotor. Prezentat în urmă cu doi ani, conceptul Bigster anticipează fratele mai mare al lui Duster, un model cu care va împărți multe caracteristici. Mașina a intrat deja în faza de testare, dar încă se află sub camuflaj, astfel că designul rămâne un mister.

Cu toate acestea, o serie de randări a apărut recent pe internet, înfățișând posibilele trăsături ale noului SUV cu șapte locuri de la Dacia. Cum va arăta noua Dacia Bigster? Videoclipul postat pe canalul de YouTube Digimods DESIGN include o serie de imagini cu designul presupus al Daciei Bigster.
Bigster va fi un SUV mai mare decât Duster, oferind posibilitatea unei echipări cu până la șapte locuri, ceea ce îl va face ideal pentru familiile numeroase. Din imaginile publicate, putem observa că multe elemente sunt inspirate de Dacia Spring, însă noul Bigster va semăna mai mult cu noua generație Duster, ambele bazându-se pe același concept de design. Bineînțeles, Bigster va fi un SUV mai lung destinat familiilor, care va oferi până la șapte locuri. Gama de motorizări a noului model va fi, cel mai probabil, similară cu cea de pe Duster, incluzând motoare pe GPL, mild-hybrid sau full-hybrid. Deocamdată, producătorul nu a divulgat informații detaliate despre noul său model, dar ne așteptăm să vedem un Duster alungit, capabil să acomodeze mai mulți pasageri.


Preluat de la: Timpul.md