(video) Fanfara Hasnaș din Moldova, show total pe scena talentelor din România: „Sunteți minunați”

În 2014 Andrei Arhirii a pus bazele fanfarei Hasnaș în 2014. Pentru că nu aveau resurse financiare, primele lecții le-au făcut cu niște instrumente improvizate din obiecte găsite în gunoi. Au trecut prin multe greutăți, dar încetul cu încetul, competiție după competiție, au reușit să își amenajeze propriul studio.

În prezent, fanfara „Hasnaș” este una din cele mai bune orchestre de fanfară din Republica Moldova, laureată a mai multor concursuri naționale și internaționale.

Toți membri fanfarei sunt copii simpli, care fac eforturi pentru a putea ajunge la școală, aceasta fiind la o distanță considerabilă față de locuințele lor. După școală, merg la repetiții, iar apoi, acasă, își ajută părinții în gospodărie, dar și cu ingrijirea fraților mai mici.

„A sunat foarte foarte bine. Ador genul ăsta de muzică cântată de o fanfară. Diferența ați făcut-o dumneavostră cu energia, cu faptul că ați dansat și le-ați dat curaj. Sunteți minunat! Sunteți aur pentru acest ansamblu”, a spus Andra, după prestația fanfarei.


Preluat de la: Unimedia.info