(video) Explozie puternică la un hotel din centrul oraşului Fort Worth din Texas. Cel puţin 11 răniţi

Un martor a declarat că a văzut oameni ieşind din hotel cu feţele însângerate şi că a văzut oameni pe targă în urma exploziei, a relatat Fort Worth Star-Telegram. Martorii au declarat pentru publicaţie că au membri ai familiei în hotel şi că aceştia au fost răniţi, potrivit News.ro.

Hotelul este situat în apropierea Primăriei şi a centrului de convenţii al oraşului.

🚨BREAKING: The suspect of the #explosion at the Sandman Signature Fort Worth Hotel in Texas, USA, has been identified as 44 year-old migrant Sahil Omar. Authorities have yet to find a motive.

A many as 11 people injured. pic.twitter.com/RtHSF36TMe

Imaginile televiziunilor locale arată resturi de moloz pe stradă în faţa clădirii. Se pare că porţiuni din faţada clădirii au fost aruncate în aer în urma exploziei.

„A avut loc o explozie în centrul oraşului„ şi „s-a văzut o coloană de fum ridicându-se mai sus decât clădirile înalte”, a declarat pentru CNN Reyne Telles, ofiţerul-şef de comunicare din Fort Worth.

Există resturi împrăştiate inclusiv în zona Primăriei, potrivit lui Telles.

„În prezent intervenim la un incident major. Vă rugăm să evitaţi zona din centrul oraşului”, a anunţat Departamentul de Poliţie din Fort Worth într-o postare pe X.

Barbara Jacobs, în vârstă de 58 de ani, a declarat pentru ziar că de obicei trece pe lângă clădire în drum spre casă, spre un bloc de apartamente din apropiere, dar „ceva i-a spus să nu o facă”.

Prayers go put for the people of Texas and those at and their families at the Sandman Signature Hotel in downtown Fort Worth, Texas. Authorities say it most likely was a gas explosion. 🙏 pic.twitter.com/lzJioM6wjl

„Când am auzit bubuitura eram în mijlocul străzii”, a declarat ea pentru ziar. „Să văd asta la faţa locului, oh, Doamne, a fost cel mai înfricoşător lucru pe care l-am văzut vreodată”, a mărturisit femeia.


Preluat de la: Unimedia.info