(VIDEO) Crimă oribilă în regiunea Petersburg. O moldoveancă a fost ucisă de soțul ei într-un centru comercial

O femeie originară din Moldova, în vârstă de 36 de ani a fost ucisă cu deosebită cruzime chiar de soțul ei. Bărbatul a împușcat-o în față dintr-un pistol traumatic, apoi a lovit-o cu toporul în cap de câteva ori.

Potrivit presei ruse, crima oribilă a avut loc, joi, în salonul de înfrumusețare, al cărui proprietară era moldoveanca.

Bărbatul a intrat în salon pe la prânz, când nu erau prea mulți clienți. Unul dintre aceștia a sunat imediat la poliție.

Vestea despre tragedie s-a răspândit imediat pe rețelele de socializare, iar oamenii legii au venit ulterior cu informații preliminare. S-a constatat că bărbatul în vârstă de 52 de ani a împușcat femeia de câteva ori dintr-un pistol, după care i-a aplicat multiple lovituri cu toporul.

Potrivit unor informații din presă, proprietara salonului, Elena Șpak, este originară din Moldova, unde locuiesc rudele ei și doi feciori din prima căsătorie. Cu soțul Serghei Șpak, aceast avea o fiică de cinci ani.

Presa locală susține că relațiile dintre soți s-au înrăutățit demult și că cei doi locuiau separat de luni bune. Serghei sau era gelos sau o invidia pe Elena că ea are o afacere profitabilă, iar el e doar un șofer. Deseori, în timpul conflictelor între ei, Serghei îi cerea Elenei să renunțe la serviciu.

Recent, Elena și fiica sa au plecat de la Serghei și locuiau separat. Asta după ce bărbatul i-a tăiat cosița ei lungă. Elena avea un păr foarte frumos. Incidentul a avut loc pe data de 22 octombrie, iar Elena a depus plângere la poliție pe data de 27 octombrie. Atunci oamenii legii i-au spus că nu au motive pentru a-l reține pe Serghei. Decizie care i-a fost fatală ulterior.

Serghei Șpak a fost reținut și riscă de la șase până la 15 ani de pușcărie pentru omor intenționat.

 

 

 

 

  

 


Preluat de la: Publika.md