(video) Anastasia Nichita a luat bronzul la Zagreb Open Croația, după ce a cedat în fața unei chineze: Reacția luptătoarei

„Au fost mai mulți factori care au influențat pierderea mea, unul dintre ei este răceala – am simțit că nu am puterea și energia necesară pentru a lupta. Nu vreau să mă plâng, voi merge acasă și voi analiza toate greșelile, și sper foarte, foarte mult că data viitoare când ies cu ea – să o bat. 

Bine că s-a întâmplat asta acum și nu la campionatele Europene și Mondiale, chiar dacă această competiție este de 3 ori mai puternică decât campionatul European”, a declarat luptătoarea noastră.

„Vreau să vă mulțumesc mult celor care au avut emoții pentru mine și au vrut să câștig, iar celor care au vrut sa pierd – mulțumesc și vouă. Eu sunt bine, la mine e tot ok, important că sunt sănătoasă și am la ce munci. De fiecare dată am spus că fiecare căzătură mă face mai puternică! Voi bucurați-vă acum, eu mai pe urmă”, a adăugat Anastasia.

„Bravo scumpa mea, mă mândresc cu tine, cea mai importantă competiție este la Paris, eu îți voi fi alături mereu și te voi ajuta în toate”, a fost mesajul emoționant pe care i l-a transmis soțul său, Mircea.

Anastasia este o luptătoare din Republica Moldova în stil lupte libere. În septembrie 2023, Comitetul Național Olimpic și Sportiv a anunțat că Anastasia Nichita a reușit să se califice la Jocurile Olimpice de la Paris, care vor fi organizate în anul 2024.

Luptătoarea Mariana Cherdivară-Eșanu a obținut medalia de argint la turneul Zagreb Open Croația.


Preluat de la: Unimedia.info