Victorie pentru Bayern Munchen. Băieții lui Hans-Dieter Flick au cucerit al optulea titlu consecutiv în Bundesliga

Bayern Munchen a cucerit al optulea titlu consecutiv în Bundesliga! Băieții lui Hans-Dieter Flick au învins în deplasare cu 1-0 pe Werder Bremen în etapa a 32-a a Bundesligii germane de fotbal și au câștigat competiția. Polonezul Robert Lewandowski a înscris singurul gol al partidei în minutul 43.

Cu două etape până la final, bavarezii au cu 10 puncte mai mult decât a doua clasată, Borussia Dortmund, care are un meci mai puțin disputat.

Este al 30-lea titlu în palmaresul clubului din Munchen. Bayern-ul poate face și „eventul”, dacă va câștiga pe 4 iulie finala Cupei Germaniei, în care urmează să se confrunte cu Bayer Leverkusen.

Din cauza pandemiei de coronavirus, federaţia germană şi autorităţile au luat câteva măsuri în privinţa ceremoniei de înmânare a trofeului.

Campioana şi echipele retrogradate nu vor fi anunţate decât după finalul ultimei etape. În cazul în care pandemia de COVID-19 va întrerupe din nou competiția din Bundesliga, clasamentul final poate suferi modificări. Însă, dacă totul va decurge conform planului, bavarezii vor primi „salatiera” pe 27 iunie, când vor juca cu VfL Wolfsburg.

Tradiţionalul duş cu bere va fi interzis, însă staff-ul şi jucătorii vor avea voie să sărbătorească în grup.


Preluat de la: Publika.md