Vasile Costiuc DEZAMĂGIT de opoziție: ”Tovarăși deputați, n-ați votat voi că-i stat capturat? Ce ați făcut voi?

 

Într-un live pe Facebook, Președintele partidului ”Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, a fost la Metalferos să demonstreze oamenilor că acolo și până acum se lucrează ilegal, dar și că a fost acționat în judecată în care i se cer despăgubiri de 200.000 de lei.

Acesta e indignat de opoziția care cândva a declarat, ba chiar și au votat că e stat capturat, dar în continuare își fac schemele murdare, doar că prin alți oameni.

”Băi, ei îs turbați de cap. Ei îs turbați de cap, eu real vă spun. Noi n-avem opoziție, băi? Noi n-avem deputați? Noi n-avem nică băi, noi avem niște oameni slabi la parlament care se consideră opoziție și care sâmbăta, duminica, chiar vinerea, stau și fac frigărui. Ăștia să-ți lupte ție pentru drepturi și pentru viitorul european? Dacă toți primesc în plic de la bandiți, în mare parte. Ați auzit vreo unul din deputații care striga că e stat capturat să meargă amu prin păduri și să vadă ce se face în rezervații? Să meargă la Metalferos. D-apoi n-ați grăit voi că e stat capturat? Tovarăși deputați, n-ați votat voi stat capturat? Ce dracu ați făcut voi dacă e stat capturat? Ce ați făcut voi că-i stat capturat? Cum lucrau ăștia cu metalul în 2019, așa lucrează și acum, uitați-vă cum vine sâmbăta metalul. Așa vine, treptat și câte oleacă. Nimic nu au făcut, fraților. Ori ne-au amăgit cu statul capturat, dar eu cred că statul ăsta e cu adevărat capturat. Și declarația statului capturat al Parlamentului, ne permite să punem mâna pe ciomag, pe buzdugan și să eliberăm statul. În primul rând instituțiile, Parlamentul pentru că dacă e declarat capturat, înseamnă că și parlamentul e capturat , pentru că a fost votat pe bani, pe bani murdari. PD, PSRM, ȘOR au trecut pe bani murdari. Trebuiesc fugăriți toți. De scos cu furcile din Parlament. Ei acum pun la discuții că vom vota Guvernul, că nu vom vota. Fugăriți trebuiți! Când vine baba Zina de la odihnă, grăsuță, frumușică, rozovioară, împreună cu Ivanov și cu Țârdea – fugăriți dracului. Iaca de unde se plimbă ei, din banii de la Metalferos”, a declarat foarte supărat Vasile Costiuc.

Secvența video o puteți vedea mai jos, începând cu minutul 24.10:  


Preluat de la: Timpul.md