Vaja Jhashi prin vocea TRANS-OIL GRUPP neagă că ar fi părăsit R. Moldova de la introducerea carantinei

 

„În ultimele zile, unele mijloace de informare în masă din Moldova au publicat informații despre proprietarul holdingul TRANS-OIL GRUPP, Vaja Jhashi ce nu corespund realității. În special, e vorba de dezinformatii precum că Vaja Jhashi ar fi sosit în Moldova acum câteva zile, fiind unicul pasager la bordul unei aeronave din EAU, precum și că în apartamentul său din SUA locuiește un fost politician din Moldova”, informează TRANS-OIL GRUPP printr-un comunicat difuzat presei.

Deoarece nici una din aceste instituții media nu a încercat măcar să verifice respectivele informații, considerăm că scopul urmărit a fost de a induce în eroare opinia publică. Aducem la cunoștința opiniei publice că proprietarul holdingului TRANS-OIL GRUPP nu a plecat nicăieri din Moldova din ziua în care a fost introdusă starea de urgență și, respectiv, nu putea reveni în Moldova din EAU. Aceeași situație e și în cazul celei de-a doua așa-numite "bombe mediatice", care nu corespunde realității.

TRANS-OIL GRUPP face apel la jurnaliști să fie corecți și să nu publice informații fără a le verifica. Ne rezervăm dreptul de a ne adresa în instanțele de judecată pentru apărarea onoarei și reputației. Totodată, ținem să asigurăm jurnaliștii că și pe viitor vom fi deschiși și vom oferi informația necesară.

Surse: Misteriosul moldovean, revenit din Emiratele Arabe Unite de unul singur la bordul unei aeronave, este Vaja Jhashi
 


Preluat de la: Timpul.md

 Fără categorie