Usatîi pretinde că premierul Chicu și-ar putea da DEMISIA mâine sau poimâine. „L-a convins Dodon”

 

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, spune că oamenii trebuie să iasă la protestul de duminică, chiar și în condițiile în care premierul Ion Chicu ar demisiona.

Fiind în Germania la tratament, acesta spune că se îndreaptă spre Chișinău și va participa la manifestația de duminică din Piața Marii Adunări Naționale. „Avem o posibilitate istorică să oprim furtul și distrugerea țării, de aceea trebuie cu toții să ne unim și să spune „NU”. Este un protest pentru viitorul țării, trebuie să facem tot posibilul ca în țara noastră să se trăiască altfel. Acum mă îndrept din Germania spre Chișinău. Trebuie duminică să ieșim cu toții la protest”, a declarat Renato Usatîi.

Totodată, Renato Usatîi spune că premierul Ion Chicu și-ar putea anunța mâine sau poimâne demisia. „Dodon s-a sfătuit cu Chicu, Greceanîi, împreună, separat. Ce ne pregătesc. El l-a convins pe Chicu să-și dea demisia. Această demisie trebuie să fie mâine sau poimâine. El și-a pus în scop”, a declarat renato Usatîi.

Întrebat de moderatoarea emisiunii „Întreabă Gheațu” dacă cunoaște careva detalii despre această informație, deputatul PSRM Nicolae Pascaru, a declarat că nu știe nimic.

Precizăm că duminică în PMAN, la ora 11:00, va fi organizat un protest după ce în Parlament, în mare grabă, pe fundalul protestelor, îmbrâncelilor și strigătelor au fost votate proiectul legii bugetului, politica fiscală și trecerea SIS-ului în subordinea Parlamentului. inițiativele legislative au fost votate și după ce mai multe fracțiuni le-au criticat și au cerut să fie excluse aceste subiecte de pe ordinea de zi, pentru a fi rectificate.

 


Preluat de la: Timpul.md

 Fără categorie