Un zbor de neuitat pentru o mamă și fiică sa 

The Mirror relatează că, Zoe Doyle, în vîrstă de 25 de ani, și mama ei, Kimmy Chedel, în vîrstă de 59 de ani, se aflau într-un zbor de pe Aeroportul Internațional Seychelles. Cele două persoane călătoreau spre Elveția, cu o escală în Dubai pentru a petrece Crăciunul cu familia. Ambele au rămas uimite cînd au văzut că nu mai era nimeni în avion în afară de ele.

Zoe, care deține o afacere cu costume de baie, a declarat că a fost o "surpriză totală" să găsească avionul gol. Ea a spus: "Nu știam că sîntem singurele. Cred că mai erau alte patru persoane la clasa întîi, dar erau separate de noi" Însoțitoarele de bord au acordat o atenție maximă celor două pasagere, vorbind mult cu ele și făcîndu-le chiar un tur prin avion.

Zoe, care este originară din Montreal, Canada, dar care acum locuiește în Cape Town, Africa de Sud, a spus "Toate însoțitoarele de bord erau atît de agitate. Au spus că nu se întîmplă niciodată așa ceva. Ne-au făcut un mic tur al avionului, cu toate că nu ne-au lăsat totuși să intrăm și la clasa întîi. A fost foarte distractiv. Am vorbit cu însoțitorii de bord și am făcut videoclipuri amuzante cu ei. Au scos chiar și o cameră Polaroid și au îmbrăcat-o pe mama mea într-o uniformă de însoțitor de bord.


Preluat de la: Noi.md