Un tânăr din Cahul, reținut pe urme fiebinți de polițiști, după ce a comis un furt în Capitală (VIDEO)

A furat pormoneul unei femei în plină stradă. Un tânăr de 19 ani, locuitor al raionului Cahul, a fost reținut pe urme fierbinți de oamenii legii, după comiterea unui jaf stradal.

Patrulând pe strada Dimitrie Cantemir din Capitală, polițiștii au fost alertați de o femeie de 39 de ani, care a povestit că i-a fost furat portmoneul în care se afla telefonul mobil, bani și actele de identitate. Totodată aceasta a descris forțelor de ordine cum arăta și în ce era îmbracată persoana care a deposedat-o de bunurile materiale.

Prejudiciul cauzat victimei a fost estimat la 3 000 lei.

Astfel, în urma reacționării prompte a polițiștilor, suspectul a fost reținut pe strada N.Starostenco, fiind recunoscut de victimă, iar asupra lui au fost depistate bunurile sustrase. 

Suspectul și-a recunoscut vina în comiterea infracțiunii.

Porivit unui comunicat emis de Poliția Capitalei, tânărul nu este la prima abatere de la lege, anterior acesta a mai fost implicat în comiterea infracțiunilor de furt, jaf și droguri.

Drept urmare, tânărul a fost reținut pentru 72 de ore și cercetat penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închișoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

 


Preluat de la: Publika.md