Un tânăr de 18 ani din Capitală riscă până la 7 ani de închisoare. Fapta rușinoasă pe care a comis-o (VIDEO)

Un tânăr de 18 ani din Capitală a fost reținut de către oamenii legii, după ce a furat o trotinetă electrică de la un copil.

Forțele de ordine au fost sesizate în data de 3 septembrie, precum că un minor în vârstă de 14 ani, a fost deposedat de o trotinetă electrică, în timp ce se deplasa pe bulevardul Cuza Vodă.

Copilul le-a povestit forțelor de ordine că, în timp ce se plimba, de el s-a apropiat un tânăr și în mod deschis i-a sustras trotineta după care a fugit într-o direcție necunoscută.

Suma pagubei a fost estimată la 3 000 lei.

Urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspectul în comiterea infracțiunii a fost localizat și reținut. Odată ajuns la inspectorat, individul și-a recunoscut vina.

Potrivit oamenilor legii, adolescentul nu este la prima abatere de la lege. Anterior acesta a fost judecat pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni, precum răpirea unităților de transport, escroherii și furturi.

Tânărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și cercetat penal pentru jaf, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

 


Preluat de la: Publika.md