Un tânăr a furat mai multe laptopuri dintr-un liceu şi un oficiu din Capitală. Ce riscă individul (VIDEO)

A furat două laptopuri dintr-o clasă a unui liceu de pe strada Avram Iancu din Capitală. Vorbim despre un tânăr de 27 de ani din Capitală, care a fost reținut de oamenii legii.

Potrivit poliţiei, suspectul a intrat în instituţie după ce a spart un geam, iar prejudicul adus de individ constituie 8.765 de lei. 

O altă infracţiune comisă de tânăr a fost înregistrată în data de 7 februarie. Prin aceeaşi metodă, bănuitul a intrat întru-un oficiu, de unde a sustras două laptopuri și un telefon mobil. Prejudiciul cauzat se ridică la 18.000 de lei.

Acțiunile suspectului au fost surpinse de camerele de supraveghere, iar imaginele video au fost ridicate și analizate de polițiști.

În cadrul audierilor, tânărul și-a recunoscut vina. El a declarat că atunci când a recurs la aceste acţiuni era beat, iar bunurile furate le-a vândut la centrele de amanet.

Tânărul este cercetat în stare de libertate. El riscă o amendă de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau până la 4 ani de închisoare.


Preluat de la: Publika.md