Un polițist mort BEAT a ucis o femeie în Chișinău – VIDEO

  Polițistul din cadrul INSP, care a lovit mortal o femeie și a părăsit locul faptei, se afla în stare de ebrietate la volan. Asta arată rezultatul probelor biologice, care a arătat că avea în sânge o concentrație a alcoolului de 0,68 g/l. Informația a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de către Oleg Afanasii, procurorul interimar al Procuraturii municipiului Chișinău.

”În proba biologică a sângelui s-a depistat concentrația de alcool de 0,68 g/l. În mod normal, aceasta ar corespunde la gradul avansat a stării de ebrietate. Însă, pentru a confirma, este necesar, să dispunem o expertiză judiciară”.

Învinuitul va fi adus în fața magistraților la începutul săptămânii viitoare. Amintim că tragedia a avut loc în seara zilei de 13 ianuarie, pe strada Socoleni din Capitală. Femeia de 36 de ani, lovită de maşină, a murit, iar șoferul a părăsit locul faptei. La scurt timp, autoturismul a fost depistat pe strada Podgorenilor.

 

Şoferul şi soţia acestuia erau în mijlocul de transport. Angajatul INSP are 25 de ani şi era în afara orelor de serviciu. După ce a fost reținut, el a refuzat să fie testat alcoolscopic cu aparatul Drager şi s-a ales cu un proces-verbal.

În data de 15 ianuarie, acesta a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Poliţistul de patrulare va fi cercetat pentru producerea unui accident rutier în stare de ebrietate, soldat cu deces şi părăsirea locului accidentului.
Preluat de la: Timpul.md