Un pasager a încercat să urce într-un avion cu un pistol ascuns într-o găină

Un pasager a fost prins pe un aeroport din SUA în timp ce încerca să urce la bordul avionului cu o armă ascunsă într-un pui crud, informează BBC, citează digi24.ro. Întâmplarea a avut loc pe aeroportul Fort Lauderdale-Hollywood din statul Florida.

Agenții TSA au descoperit arma călătorului înainte de îmbarcare, înfășurată în hârtie și îndesată în pasăre. Imaginile postate pe contul oficial de Instagram al TSA arată ofițerii verificând puiul într-o zonă de securitate din aeroport, înainte să îndepărteze arma și să desfacă hârtia în care era învelită.

Postarea TSA conține o serie de glume referitoare la incident cu trimitere la Ziua Recunoștinței, care se sărbătorește în SUA pe 24 noiembrie.

Armele de foc nu sunt interzise la bordul avioanelor din SUA, însă trebuie declarate, transportate la cală, descărcate și aflate într-un container încuiat și rezistent la șocuri.

Anul trecut, TSA a anunțat că a confiscat un număr record de arme de la pasageri pe aeroporturile din SUA. Aproximativ 85% erau încărcate.

Публикация от Travel Tips & Dad Joke Hits ???? (@tsa)


Preluat de la: Publika.md