Un meșter din Cluj-Napoca a confecționat pantofi speciali pentru cei care nu mențin distanța socială

Un atelier de încălțăminte din Cluj-Napoca a lansat o colecţie inedită de încălţăminte: pantofii de distanţare socială. Mărimea unei astfel de perechi de încălţăminte începe de la 70, iar preţul este de 500 de lei românești, scrie site-ul local Dejeanul.

„Am văzut la televizor că sunt multe persoane care nu respectă, deși sunt reguli peste tot. Chiar dacă mergi la o farmacie sau la bancă, se bagă, domnule, aproape de tine, parcă îți suflă în ureche. Am zis „hai să fac, domnule, niște pantofi, astfel încât cei care nu respectă să fie pedepsiți, să le dăm o pereche de pantofi de ăștia… să stea la distanță”, a declarat Grigore Lup, conform sursei citate.

„E destul de mult de lucru. Trebuie modificate calapoadele, din două facem unul. Trebuie un alt tipar pentru că e unicat, îți trebuie material mai mult, într-o astfel de pereche intră aproape un metru pătrat de piele…nu e chiar așa ușor de făcut”, a mai spus Grigore Lup.

Până acum, astfel de pantofi au fost comandați doar de actorii de la mai multe teatre din ţară, dar meșterul se așteaptă să apară și curajoși care să îi folosească în viață de zi cu zi.


Preluat de la: Publika.md