Un individ, surprins cum fură o trotinetă și niște bunuri dintr-un automobil din Capitală (VIDEO)

Furt în toiul nopţii, surpins până în cele mai mici detalii de camerele de supraveghere. Un bărbat a intrat în scara unui bloc de locuinţe de pe strada Alba Iulia, sectorul Buiucani al Capitalei şi a sustras de acolo o trotinetă. Ulterior, acesta a mers la o maşină care era parcată în curtea blocului, care era descuiată, şi a furat de acolo mai multe bunuri. Incidentul s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri. Poliţia încă nu l-a identificat pe individ. 

Din imaginile surprinse de pe camera de supraveghere se vede cum un tânăr intră în scara blocului în jurul orei 02:00 noaptea. Câteva secunde el se asigură că nu este văzut de nimeni şi intră într-o debara. La scurt timp, acesta iese de acolo cu o trotinetă şi se îndreaptă spre ieşirea din bloc.

Următoarele imagini sunt surprinse de afară, din curtea blocului de locuinţe. Bărbatul pune trotineta jos şi încearcă deja să fure dintr-o maşină care nu era încuiată.

Potrivit poliţiei, cazul a fost înregistrat, dar individul încă nu a fost identificat. În cazul dat a fost iniţiat un proces penal, iar dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la patru ani de închisoare, amendă în mărime de 67 de mii de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii până la 240 de ore.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie