Un ieșean a găsit 5.000 de euro la un bancomat și i-a returnat. Ce i-a trimis poliția

Un bărbat de 50 de ani din Iași a găsit în fanta unui bancomat peste 5.000 de euro, informează Hotnews. El a anunțat imediat poliția și banca.

Întâmplarea a avut loc în data de 2 ianuarie, când bărbatul a mers la un bancomat din Iași pentru a retrage o sumă de bani. În momentul în care a vrut să efectueze operațiunea, el a observat în fanta de eliberare a banilor peste 5.000 de euro.

Nu a stat deloc pe gânduri și a sunat imediat la poliție, apoi a contactat reprezentanții băncii care deținea aparatul. Polițiștii spun că banii provin de la un client care a realizat o operațiune greșită. El a încercat să depună o sumă mai mare decât cea acceptată de către aparat. În consecință, transferul a fost respins iar tranzacția anulată.

Clientul nu și-a dat seama că operațiunea nu a fost finalizată. Mai mult, el a uitat și cardul în bancomat. ”După ce a constatat lipsa cardului, acesta a revenit la unitatea bancară iar situația a fost clarificată”, a transmis IPJ Iași, printr-un comunicat. Poliția mai spune că i-a trimis bărbatului care a găsit banii o scrisoare de mulțumire.

 


Preluat de la: Publika.md