Un grup de tineri care transportau droguri din Moldova spre Slovenia, reţinuţi (VIDEO)

Un grup de tineri originari din Bender cu vârstele cuprinse între 19 și 39 de ani, au fost reținuți de către oamenii legii pentru contrabandă de droguri.

Potrivit poliției, aceștia organizau transportatea substanțelor narcotice din Republica Moldova spre Slovenia. Drogurile erau camuflate  în colete și expediate prin intermediul transportului public internațional. 

„Persoanele  au fost documentate de către forțele de ordine pe parcursul a 6 luni de zile. În urma măsurilor special de investigații întreprinse, pe data de 16 decembrie a fost reținut unul dintre suspecți, în r-nul Anenii Noi, asupra căruia a fost depistat un colet în care era camuflată o substană mărunțită de culoare alba  asemănătoare ,,PVP-ului “. Din informațiile acumlate a fost stabilit că coletul urma să fie transmis cu o rută ocazională internațională spre Slovenia, unde urma să fie ridicat de către alt membru al grupării”, spun oamenii legii.

Pachetul cu droguri a fost ridicat, sigilat și expediat la CTJ-EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor de rigoare. Unul din membrii grupării a fost identificat și este cercetat penal în stare de libertate

Conform legislației penale în vigoare aceștia riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

 

 


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie