Un camion militar din Pakistan a plonjat într-o prăpastie și a căzut 150 de metri în gol – 9 soldați au murit

Cel puțin 9 soldați au murit, iar alți patru sunt răniți după un accident extrem de grav în Pakistan. Un camion militar a căzut într-o prăpastie în regiunea Kashmir, duminică dimineață, conform martorilor oculari și armatei, relatează Reuters.

Camionul, parte a unui convoi militar, se îndrepta spre Mang Bajri în districtul Bagh din Kashmirul pakistanez. Vehiculul a căzut în prăpastie în apropiere de Shujaabad, la aproximativ 12 kilometri de destinație.

„În camion se aflau 13 soldați, inclusiv șoferul, iar șapte dintre ei au murit pe loc, în timp ce restul au fost răniți”, a declarat un oficial militar, potrivit Digi24.

Răniții au fost transportați la un spital din Rawalakot, iar doi dintre ei au murit în spital din cauza rănilor. Poliția locală spune că vehiculul a căzut 150 de metri în gol în prăpastie.

Accidentele sunt frecvente în aceste zone deluroase și abrupte din Kashmirul pakistanez, însă drumurile înguste și condițiile de siguranță îndoielnice, dar și condusul imprudent sunt principalele motive pentru care ele se produc.


Preluat de la: Publika.md