Un asistent medical de pe elicopterul SMURD a avut parte de misiunea vieții lui: a fost chemat să-şi salveze propriul copil!

Sâmbăta trecută, un asistent medical de pe elicopterul SMURD a trecut prin momente teribile după ce a aflat că a fost chemat să-şi salveze propriul copil. Micuţul de patru ani a fost lovit de o maşină în timp ce se plimba cu bicicleta, aflat la bunici în localitatea timişeană Fârdea, informează adevarul.ro.  

La faţa locului a fost solicitat elicopterul SMURD pe care lucra asistentul medical Sebastian Petruş. Tocmai a transportat un pacient de la Oradea pe Aeroportul Timişoara, iar apoi trebuia să ajungă la Arad. A fost momentul în care a sosit mesajul că trebuie să se ducă de urgenţă la Fârdea.  

Atunci a aflat că se duce de fapt să-și salveze fiul.

L-a sunat soția: – Să ştii că voi întârzia. Sunt în elicopter, mergem la Fârdea să salvăm un copil. – Sebastian, …. a fost lovit de o maşină. Se plimba cu bicicleta… mai multe nu ştiu. M-au sunat bunicii să-mi spună, i-a răspuns soţia în hohote de plâns.

Ajuns la faţa locului, Sebastian a alergat într-un suflet la ambulanţă şi acolo şi-a zărit puştiul întins pe targă.  

„Când m-a văzut cel mic, a început să plângă. Niciodată nu am crezut că văzăndu-mi baiatul plângând, voi fi cel mai fericit om de pe pământ. Ştiam că fiecare lacrimă de-a lui înseamnă că este în viaţă”- ne-a spus Sebastian.   Copilul a fost preluat de către elicopter şi dus de urgenţă către Timişoara.

La Timişoara, copilul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital. A fost supus investigaţiilor medicale de specialitate şi acum este bine.

 


Preluat de la: Publika.md