UEFA a anunțat programul tuturor meciurilor din faza grupelor Ligii Campionilor

UEFA a anunțat programul tuturor meciurilor din faza grupelor Ligii Campionilor din acest sezon. Pentru că toate partidele din grupe se vor juca până la finalul anului, calendarul va fi unul foarte încărcat și toate cele 6 etape din acestă fază a competiției se vor disputa într-un interval de doar o lună și jumătate.

În prima etapă, programată pentru 20 octombrie, vom avea parte de o confruntare stelară la Paris, între PSG și Manchester United.

Francezii sunt foarte dornici de revanșă după ce în martie 2019 au fost eliminați în optimile de finală de „diavolii roșii”, chiar după meciul retur jucat pe „Parc de Princes”.

Deținătoarea trofeului, Bayern Munchen, va avea parte și ea de un start foarte tare, urmând să găzduiască în prima partidă pe Atletico Madrid.

Echipa antrenată de Mircea Lucescu și Emil Caras, Dinamo Kiev, va începe parcursul cu meciul de acasă contra lui Juventus Torino.

Reîntâlnirea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo va avea loc în etapa a doua a grupelor, pe 28 octombrie, când Juventus va juca pe teren propriu cu FC Barcelona.


Preluat de la: Publika.md