Trump și-a deschis un birou de fost președinte în Florida de unde vrea să promoveze politicile din timpul mandatului

Donald Trump a deschis luni un birou în Florida, de unde își va îndeplini atribuțiile de fost președinte al SUA și va căuta să promoveze agenda administrației sale, potrivit Reuters, citează digi24.ro.

„Oficiul va fi responsabil de gestionarea corespondenței președintelui Trump, a declarațiilor publice, a aparițiilor și a activităților oficiale pentru a promova interesele Statelor Unite și pentru a continua politicile de pe agenda Administrației Trump prin organizare și activism public”, se arată într-o declarație de presă.

Anunțul a venit în aceeași zi în care Camera Reprezentanților a transmis Senatului un articol de punere sub acuzare a lui Trump pentru incitare la insurecție.

În discursul de adio din ultima sa zi în funcția de președinte, Trump le-a transmis susținătorilor: „Ne vom întoarce într-o formă sau alta”. Trump nu a mai avut de atunci apariții publice, după ce zburat spre Mar-a-Lago din Palm Beach, Florida.

Înainte de a părăsi funcția, Trump a vorbit cu asociații despre formarea unui partid politic numit „Partidul Patrioților”.


Preluat de la: Publika.md