Trei copii au fost salvați dintr-un apartament din apartament în făcări

 În dimineața zilei de 21 iulie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați să intervină de urgență la lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-un bloc locativ pe strada Ismail 90 din municipiul Chișinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 09:47. La fața locului au fost îndreptate trei echipaje de salvatori, care ajunși au stabilit că bucătăria întru-un apartament cu o cameră a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au salvat un bărbat, care se afla în interiorul locuinței, iar până la intervenția echipelor de salvatori, vecinii au evacuat trei minori în vârstă de 10, 2 ani și 10 luni. Copiii nu au avut de suferit și se află în afară oricărui pericol.

Datorită intervenției operative a echipelor de salvatori și pompieri incendiul nu a obținut răspândire. Incendiul a fost lichidat la ora 10:02. Potrivit IGSU, în urma arderii au fost afectate bunuri materiale din interiorul bucătăriei. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite de specialiști. 


Preluat de la: Timpul.md