TRAGIC. O femeie, lăsată să moară pe marginea drumului. Șoferul a fugit, iar poliția este pe urmele lui

A dat cu mașina peste un pieton și a fugit de la fața locului. S-a întâmplat noaptea trecută, în regiunea s. Bahmut, r-nul Călăraşi. Șoferul a părăsit locul accidentului soldat cu decesul pietonului.

Pe carosabil s-a depistat cadavrul unei persoane, care s-a dovedit a fi o femeie, în vârstă de 43 ani, locuitoare a s.Bahmut, r-nul Călărași. Autovehicolul neidentificat a părăsit imediat locul accidentului rutier. 

Totodată în cadrul procesului-verbal de cercetare a accidentului rutier, s-au stabilit pe traseu, bucăți mici de encefal, ce apațin cadavrului, au fost depistate urme lăsate cu cele asemănătoare uleiului de răcire, a fost depistat o bucată din masă plastică, posibil de la bara de protecție a unui autovehicol, la fel un dispozitiv de iluminare anticeață cu cod, unde conform acestuia, aparține autovehicolelor de model Hyundai Accent anii 2006-2010. 

În acest moment se petrec acțiuni de urmărire penală îndreptate spre identificrea persoanei vinovate. 
Informația a fost confirmată de către Ofițerul de presă Călărași, Cristina Vicol.

Reamintim că odată cu codul galben de ceață densă instituit pe întreg teritoriul țării, poliția a atenționat șoferii și pietonii să acorde maximă prudență în traficul rutier, astfel încât vizibilitatea este de 200 m și mai puțin.


Preluat de la: Publika.md