TRAGEDIE în Anenii Noi și Edineț. Doi bărbați au fost găsiți strangulați în propriile locuințe

Doi bărbați au fost găsiți strangulați în propriile locuințe. Tragediile s-au întâmplat aseară în raionele Anenii Noi și Edineț. În ambele cazuri, oamenii legii susțin că ar fi vorba despre suicid.   

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție din Anenii Noi, Olesea Gherman, un bărbat de 42 de ani din atul Todireşti a fost găsit fără suflare de soția lui, care a şi anunțat oamenii legii. Femeia le-a declarat anchetatorilor că bărbatul nu avea probleme și nu cunoaște ce l-a determinat să recurgă la acest gest extrem.     

Cel de-al doilea caz a avut loc în satul Constantinovca din raionul Edineț. Potrivit ofițerului de presă al IGP, Silvia Vetcu, un tânăr de 30 de ani a fost găsit strangulat în locuința sa. Acesta nu a lăsat niciun bilet de adio. Oamenii legii au pornit anchete pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.   

Tot sâmbătă noapte, un bărbat de 57 de ani a fost găsit fără suflare într-un apartament de pe strada Sarmizegetusa din sectorul Botanica al Capitalei. Fiica lui a sunat la 112 şi a anunţat că l-a găsit pe tatăl ei zăcând într-o baltă de sânge. Potrivit oamenilor legii, bărbatul locuia singur, iar în ultima perioadă consuma alcool în exces. Din primele informaţii, bărbatul ar fi căzut și s-a lovit puternic la cap. El era vizitat des de fiica sa. Tânăra spune că nu a observat nimic suspect în ultima vreme. Pe corpul victimei nu au fost descoperite vânătăi sau alte urme de violenţă. 

Pe acest caz a fost pornit un proces penal pentru elucidarea altor circumstanțe. 


Preluat de la: Publika.md