Trafic suspendat pe o stradă din centrul Capitalei. Circulația transportului public, redirecționată

Traficul rutier va fi suspendat pe strada Alexei Mateevici, în perimetrul străzilor Vlaicu Pârcălab și Vasile Alecsandri. Circulaţia va fi sistată în perioada 02.11.2020 – 16 .11.2020.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Capitalei, măsura este luată în contextul executării lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer din strada Vlaicu Pârcălab.

Astfel, pe perioada desfășurării lucrărilor, circulația transportului public va fi redirecționată:

Troleibuze:

Ruta nr. 2 – itinerarul rutei se modifică după cum urmează: de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;
Rutele nr. 3 și nr. 10 – itinerarul rutelor se scurtează până la str. A. Mateevici;
Ruta nr. 24 – itinerarul rutei se suspendă.

Autobuze:

Ruta nr. 11 – itinerarul se modifică după cum urmează – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Ruta nr. 124
Tur – de pe str. Vasile Lupu pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit;
Retur – de pe str. Gheorghe Asachi pe str. Pan Halippa, str. A. Mateevici, str. Armenească, str. A. Șciusev și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 188 – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

În perioada vizată, conducătorii auto sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.


Preluat de la: Publika.md