TRĂDARE! Cum explică Igor „Kremlinovici” Dodon (Kuliok) că Ambasada Rusiei îi rezervă bilete de avion spre Moscova

Ambasada Federației Ruse la Chișinău i-a aranjat lui Igor Dodon și bodyguard-ului acestuia un zbor spre Moscova, care va avea loc astăzi. Întrebat cum se face că Ambasada îi cumpără bilete și organizează agenda, Igor Dodon dă vina pe pandemie, nu înainte de a declara că este un om liber și poate pleca oriunde.

„În calitate de cetățean al Republicii Moldova, fără vreo funcție de stat, sunt în drept să mă deplasez în orice țară, la fel cum poate face fiecare cetățean de-al nostru. Cât privește scrisoarea la care faceți trimitere, conform procedurii legale, acum, în perioada de pandemie, cetățenii moldoveni pot intra în Federația Rusă doar dacă este o invitație specialădin partea unei instituții de stat ori în cazul în care există o recomandare din partea Ambasadei Federației Ruse la Chișinău. Vizita la Moscova este una personală”, se arată într-un răspuns al liderului PSRM oferit pentru postul de televiziune Jurnal TV.

A fost publicat o scrisoare în care Ambasadorul Federației Ruse la Chișinău i s-a adresat cu o solicitare directorului companiei „Air Moldova”, prin care îl roagă să-l ia la bordul unui avion cursa „Chișinău-Moscova” pe cetățeanul moldovean I. Dodon și S. Juncu.

 


Preluat de la: Timpul.md