Temperaturile caniculare au scos oamenii la plajă. Oamenii se scaldă în Nistru, deși sezonul încă nu a început (VIDEO)

Temperaturile caniculare i-au scos pe unii la plajă. Deşi, oficial, la Vadul lui Vodă startul sezonului estival va fi dat după 30 iunie, oamenii au început deja să se scalde în Nistru. Oamenii şi-au întins prosoapele pe nisip păstrând o distanţă şi de câţiva metri.

Sâmbătă, pe plaja din Vadul lui Vodă s-au odihnit zeci de oameni. Cei mai încântaţi au fost copiii.

„În acest sezon este prima dată când venim. Este foarte bine, apa e rece, iar nisipul e fierbinte. Aşa, ne odihnim uşor, sub umbrelă. Am venit cu soţia şi copiii, cu cine să mai vin.”

„Apa este caldă, copiii se distrează. „

„Dispoziţia este foarte bună, vremea este minunată. Noi suntem de aici, din Vadul lui Vodă şi venim des pe plajă.”

Oficial, plaja se va deschide la începutul lui iulie. Aşa că magazinele din preajmă sunt închise şi duşurile încă nu funcţionează. Salvamarii însă stau cu ochii în patru.

„Un sfat pentru oamenii care vin este că dacă vin în cercul familiei, să se odihnească în cercul familiei, să contacteze cât mai puţin. Tare dorim să fie respectate şi regulile de comportament pe plajă, să nu treacă după geamanduri şi să nu-şi pună viaţa în pericol. „

Meteorologii au anunţat pentru acest weekend şi săptămâna viitoare ploi de scurtă durată însoţite de descărcări electrice. Totuşi, se anunţă temperaturi ridicate, cu maxime ce vor depăşi 33 de grade Celsius.


Preluat de la: Publika.md