Tehnicianul echipei Wolverhampton, Nuno Espirito Santo, a donat 250.000 de lire sterline pentru lupta împotriva sărăciei

Gest emoţionant făcut tehnicianul echipei Wolverhampton, Nuno Espirito Santo. Portughezul a donat 250.000 de lire sterline pentru lupta împotriva sărăciei în oraşul englez în care activează ca antrenor.

Asta s-a întâmplat după ce clubul Wolverhampton a lansat proiectul Feed Our Pack, care are ca scop reducerea efectelor sărăciei şi susţinerea locuitorilor din oraș afectaţi de pandemia de coronavirus. 

Proiectul, iniţial pe o perioadă de trei ani, este posibil datorită unui grant de 250.000 de lire sterline de la Premier League Community Fund şi donaţiei de 250.000 de lire sterline a lui Nuno Espirito Santo.

La fel ca fiecare dintre noi, pandemia a devenit o adevărată provocare. Vreau să încerc să ajut și eu. Iată de ce susțin campania lansată de Wolverhampton Foundation care vrea să reducă impactul asupra sărăciei și a lipsei de mâncare. Colaborând cu partenerii fundației vom încerca să hrănim, să educăm și reducem din afecțiunile provocate de această criză.

Gruparea engleză a făcut un apel către toţi cei care vor să facă donaţii şi a precizat că atunci când va fi posibil se vor organiza şi evenimente de strângere de fonduri.

Wolverhampton este într-o situația dificilă pe plan sportiv. „Lupii” sunt pe locul 13 în clasament și nu a obținut nicio victoriei în ultimele 7 meciuri din Premier League.


Preluat de la: Publika.md