Taberele de odihnă din municipiul Chișinău: Unde și cum vor fi organizate

Taberele de vară sînt o oportunitate minunată pentru copii de a se implica în activități captivante și educaționale în afara rutinei școlare. De la explorarea naturii la învățarea unui nou instrument muzical sau a unei tehnici artistice, taberele vocaționale oferă o gamă variată de programe pentru toate gusturile și interesele.

Centrul de creație a copiilor „Floarea Soarelui” va găzdui tabere de pictură, fotografie și artă decorativă, unde copiii pot își pot dezvolta talentele artistice și pot explora creativitatea într-un mediu distractiv și stimulativ.

Pentru aventurierii în devenire, Stația orășenească a tinerilor turiști oferă tabere de turism montan și pedestru, oferind ocazia de a descoperi frumusețile naturii și de a învăța abilități de supraviețuire în aer liber.

Pentru cei pasionați de teatru și dramaturgie, Centrul de activitate extrașcolară „Curcubeul” va organiza tabere de teatru și creație literară, unde copiii pot să-și dezvolte talentul actoricesc și să exploreze arta storytelling-ului.

Misiunea acestor instituții extrașcolare este să ofere elevilor oportunități de dezvoltare personală, culturală și sportivă în afara orelor de școală. Aceste programe au rolul de a îmbunătăți abilitățile și pasiunile elevilor, oferindu-le șanse de a descoperi și explora noi domenii de interes.


Preluat de la: Noi.md