Sute de șoferi, trași pe dreapta la intrarea în raioanele Rîșcani, Edineț și Briceni. Mai mulți conducători auto au fost amendați

Peste 600 de conducători auto au fost trași pe dreapta la intrarea în raioanele Rîșcani, Edineț și Briceni și verificați prin intermediul aplicației E-DATA. Controalele au avut loc cu scopul de a depista șoferii care încălcă Regulamentul Circulației Rutiere și se eschivează de la achitarea amenzilor.

Astfel, 67 de șoferi s-au ales cu procese-verbale. Cei mai mulți conducători auto au fost sancționați pentru că au depășit limita de viteză, unii pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră, necuplarea centurii de siguranță sau pentru că conduceau automobil cu defecte tehnice.

Potrivit reprezentanților INSP, un șofer a fost depistat beat la volan. Acesta avea o concentrație de 0,21 mg/l în aerul expirat.

În total au fost aplicate 167 de puncte de penalizare și înmânate 52 de citații de prezentare la Secția monitorizare și documentare a traficului rutier.


Preluat de la: Publika.md