Surpriză de proporții pentru un cuplu care a cumpărat online cu 6.000 de euro o pisică

Un cuplu din Franța, care a cumpărat online un pui de pisică, a primit în loc un pui de tigru. Cei doi și-au dat seama abia după câteva zile de acest lucru și au depus o plângere la Poliție.

Cuplul, care locuiește în Le Havre, a plătit „câteva mii de euro” pentru o pisică Savannah, o rasă rară și scumpă, după ce a descoperit un anunț pe internet, ptrivit France Bleu, citează digi24.ro.

Această poveste a început în 2018, după ce cei doi francezi au negociat cu vânzătorul și au plătit 6.000 de euro pentru un „pisoi”, plata urmând să fie făcută la primire. Vânzătorul le-a dat în loc un tigru indonezian de trei luni, însă cumpărătorii nu și-au dat seama, în ciuda aspectului diferit al celor două feline. Însă după câteva zile lucrurile au devenit clare și s-au dus la poliție.

S-a dovedit că aveau un tigru din Sumatra, specie protejată, care nu poate fi animal de companie.

Ancheta în acest caz s-a încheiat abia acum. Poliția a declarat că au fost arestate în total nouă persoane, inclusiv cuplul care a cumpărat „pisica”, sub acuzația de trafic de specii protejate. Cei doi soți, însă, au fost eliberați a doua zi, pentru că s-a dovedit că nu aveau nicio vină.

Celelalte șapte persoane au rămas în arest și se confruntă și cu acuzații din sfera criminalității organizate.


Preluat de la: Publika.md